Op deze pagina vind je informatie met betrekking tot de pakketten en losse diensten die ik aanbied. Ik bied pakketten met voedingsbegeleiding aan wanneer je graag een stok achter de deur wilt houden. De pakketten met voedingsbegeleiding kun je terugvinden onder voedingsbegeleiding. Wil je liever niet aan de slag met een pakket en heb je voldoende aan één (weeg)consult of een los voedingsschema? Of kom je net een consult te kort binnen je gekozen pakket? Dan zijn er ook mogelijkheden om deze los te kiezen! Deze kun je vinden onder losse diensten.

Buiten mijn gebruikelijke pakketten en losse diensten bied ik ook andere mogelijkheden aan om je kennis over voeding te verbreden. Mocht je interesse hebben in een rondje samen door de supermarkt of vind je het fijn als ik bij je thuis een kijkje in de koelkast kom nemen? Neem dan contact met me op door middel van het contactformulier of stuur een mailtje naar info@thelifestylechange.nl.

Weet je niet zo goed welk pakket of dienst bij je past? Dan kijk ik graag met je mee! Voor iedereen is namelijk iets anders passend!