Als je het over een fotoboek hebt dan zie je de volgende dag een reclame op je telefoon of facebook voorbij komen om een fotoboek te maken. Meestal klik ik dat soort dingen weg maar ik werd persoonlijk benaderd door fotofabriek om een fotomok te maken van mijn eigen bedrijf, hoe tof! Dus ik dacht we gaan maar eens even een kijkje nemen op de website!

Zoals veel van jullie weten, heb ik op dit moment een praktijk aan huis. Ik heb de kans van mijn ouders gekregen om mijn eigen bedrijf zo stapje voor stapje op te bouwen. Iets waar ik ze altijd dankbaar voor zal zijn! Pap en mam enorm bedankt!!

Maaaar vanaf september ga ik de volgende stap maken met mijn bedrijf. Ik heb een praktijk buitenshuis en deze zal in de nieuwe localgym in Waalwijk zijn. Dit is een sportschool wat zich gaat focussen als leefstijl- en preventiecentrum. Een toffe stap verder dus! Op mijn nieuwe locatie hoop ik nog meer mensen te kunnen helpen naar een gezondere leefstijl met balans. Een leefstijl waarbij mensen kunnen blijven genieten van de lekkere dingen binnen voeding zoals een wijntje, chipje, chocolade, pizza, etc. JA, ook dat kan als je je doel wilt bereiken! Daarnaast hoop ik veel mensen te kunnen helpen bij het vinden van plezier tijdens het sporten als personal trainer. Iets wat ik altijd probeer over te brengen! Mijn motto is dan ook: doe iets wat jij leuk vindt! Er is altijd een manier waarop je bewegen/sporten leuk vindt. Wil je wandelen? Ga dat doen! Wil je boksen? Ga dat doen? Wil je hockeyen? Ga dat doen? Wil je dansen? Ga dat doen! Wil je een stok achter de deur? Ga op zoek naar een personal trainer!

Wacht. Even terug naar mijn nieuwe praktijkruimte. Nieuwe praktijkruimte betekent nieuwe indeling van de ruimte en dat betekent nieuw meubilair en accesoires! Wie wordt daar nou niet blij van? Om mijn bureau op de nieuwe locatie af te maken, heb ik een mok met mijn eigen bedrijfslogo laten maken bij @fotofabriek.nl. Zie de foto’s hieronder! Helemaal té leuk toch!

Wil jij ook zo’n toffe mok voor je eigen bedrijf? Of voor iemand anders? Of wil je na je vakantie een fotoboek maken? Check dan onderstaande links!

Fotomok

Fotoboek

LET’S CREATE SOMETHING NEW!