Al bijna 3 jaar ben ik iedere week in de sportschool te vinden. De sportschool voelt voor mij als mijn tweede thuis! Het gaat natuurlijk voornamelijk om de oefeningen die je doet maar je wilt er waarschijnlijk ook wel een beetje leuk bijlopen. Ik heb zelf twee volle lades met sportkleding in mijn kast. Helaas zitten daar ook weleens dingen tussen die je beter niet in de sportschool kunt dragen. Als er 1 ding is wat je niet wilt in een sportschool is het: een legging die doorschijnt en dat iedereen mee kan genieten van hetgeen dat je eronder aan hebt… Om dit te voorkomen heb ik een aantal van mijn favorieten squatproof leggings voor jullie op een rijtje gezet! Deze squatproof leggings schijnen niet door:

Victory sportswear – Sensation seamless

Okee, deze staat toch wel echt op nummer 1 voor mij! Als ik een legging prachtig vind dan is het wel de Sensation Seamless collectie van Victory sportswear! Ik heb deze legging in vier verschillende kleuren. I love it! De leggings zijn highwaist en sluiten fijn aan bij je taille. De stof is stretchy dus heel comfortabel tijdens het trainen. Het voelt echt aan als een tweede huid. Bij de billen heeft de legging een booty scrunch waardoor je billen in de legging nog net wat mooier uitkomen. Wie wil dat nou niet? Aan de zijkant van de legging zitten kleine gaatjes in de stof waardoor de legging net meer detail heeft. Daarnaast heeft de legging van boven naar beneden een ombre print. Deze legging draag ik tijdens mijn workouts zeker 2 keer per week. Van alle kleuren is de blauwe kleur toch wel echt mijn favoriet!

Ik draag de legging in maat S/M.

De legging kost: €45 euro.

Zie hier het linkje voor de Victory Sensation Seamless leggings!

Victory sportswear – Power Camo Seamless

Deze legging van Victory sportswear is nog niet zo lang in de collectie. Als de Victory Sensation Seamless leggings je bevallen dan moet je deze legging ook echt een keer proberen! Hij heeft ook de booty scrunch waardoor je billen mooi uitkomen. De stof is heel rekbaar waardoor hij niet te strak zit bij je buik. De Power Camo Seamless leggings komen door de camoprint net wat stoerder over dan de Victory Sensation Seamless leggings. Dus houd je van stoer? Dan kies zeker voor deze legging! Hij is verkrijgbaar in het rood, grijs en de nieuwste kleur is lichtblauw. Drie keer raden voor welke kleur ik ga! Blauw natuurlijk! Net wat anders dan een zwarte of grijze legging. Ik hou er wel van! De legging heeft ook een mooie brede highwaist band waardoor je geen buikje ziet.

Ik draag de legging in maat S.

De legging kost: €45 euro.

Zie hier het linkje voor de Victory Power Camo Seamless leggings!

Nepoagym – Ombre

Deze legging heb ik eigenlijk gekocht om uit te proberen. Ik wilde testen of er via Aliexpress ook goede squatproof leggings te koop zijn. Nou die zijn er! Deze legging van Nepoagym lijkt een beetje op de ombre leggings van Gymshark. Ik had een maat S besteld maar toen ik hem uit de verpakking haalde leek hij zo klein. Ik dacht dat ik perongeluk een kindermaat had gekregen. Hij leek zo klein! De stof is gelukkig rekbaar dus toen ik hem aandeed zat hij perfect. Het is een highwaist legging. Dat is iets wat ik zelf altijd fijn vind zitten! Hij sluit goed aan bij je taille en is in verschillende kleuren te bestellen. Daarnaast zit er onder de billen een klein detail waardoor ze gelift lijken. Ik heb zelf de grijs/paarse legging gekocht maar je hebt hem ook nog in grijs/roze, donkergrijs/lichtgrijs, blauw/wit, rood/oranje, etc. Dit is een perfect voorbeeld dat een squat proof legging niet duur hoeft te zijn! Low budget legging it issss!

Ik draag de legging in maat S.

De legging kost: €12,51 euro.

Zie hier het linkje voor de legging!

Victory sportswear – Control

Deze legging was mijn eerste legging van Victory sportswear en tot op de dag van vandaag geen moment spijt van mijn aankoop gehad! Ik was op zoek naar een basic legergroene legging met niet te veel details. Een legging die ik overal onder kan doen, die comfortabel zit tijdens het sporten en die ik in het vliegtuig of onderweg aan kan doen. Ik krijg namelijk snel buikpijn als ik met een te strakke legging lang moet zitten. Dit komt omdat mijn buik dan wordt afgekneld. Herkenbaar? Deze legging zorgt ervoor dat ik urenlang kan zitten zonder problemen. Dit komt onder andere door de brede band bij de buik. Een legging met een kleine elastische band knelt namelijk je buik sneller af. Als ik deze legging draag durf ik zonder problemen een squat te maken of te deadliften. Ik heb hem in zowel legergroen als zwart. De zwarte Control legging draag ik iedere week op mijn werk. De stof is glad en voelt zacht aan. Daarnaast sluit hij mooi bij de billen aan en is hij in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ik draag de legging in maat S.

De legging kost: €45 euro.

Zie hier het linkje voor de legging!

My Protein – Seamless

Toen ik begon met krachttrainging was dit een van mijn favoriete leggings. Ik heb deze in de kleuren donkergroen, blauw en zwart. Hij zit lekker comfy en heeft een zachte stof. De leggings zitten wat lager op de heupen maar niet te strak. Hij is helaas niet meer verkrijgbaar op de website van My Protein omdat het oude collectie is. De nieuwe variant van deze legging staat wel op de site. Deze ziet er hetzelfde uit: een lage band om de heupen, een zachte stof en hetzelfde patroon op de broek. Het enige wat verschilt, is het logo van My Protein.

Ik draag de legging in maat S.

De legging kost: €36 euro. Op My Protein zijn vaak aanbiedingen te vinden dus de legging kost soms maar €18 euro. Houd de website dus goed in de gaten!

Zie hier het linkje van de legging!

Tips en kortingscodes:

De leggings hierboven zijn op dit moment mijn favorieten maar het kan zijn dat mijn kast zich binnenkort weer aanvult met nieuwe favorieten. Tegen die tijd zal ik een keer een nieuwe blog schrijven. De leggings die over het algemeen goed bevallen zijn de leggings van Victory sportswear en My Protein. Bij deze leggings heb ik altijd goede ervaringen, goede service, goede prijskwaliteit verhouding, etc.!

Van Victory sportswear heb ik een kortingscode voor 15%. Dit is de code: nicoledr15.

Als je vragen hebt over leggings stuur me dan gerust een berichtje op Instagram!

Muziek, check!

Drinken, check!

Handdoek, check!

Squatproof legging, check!

Klaar om je workout te gaan knallen in de sportschool!